Over ons

ADVIM bestaat uit een compact team van bevlogen professionals, ieder met zijn of haar eigen, unieke expertise. De gebaande paden bewandelen? Daar is niets mis mee. Maar we denken ook graag out of the box. Bewust. Zien we bijvoorbeeld kansen om uw processen slimmer of efficiënter te maken? Dan laten we u dat weten.

 We baseren alles wat we doen op jarenlange kennis en ervaring in het begeleiden van vastgoedvraagstukken en -projecten. We verbinden partijen, knopen processen aan elkaar, signaleren kansen en risico’s, en denken proactief mee. Door deze aanpak zijn succes en resultaat geen doel op zich, maar een logisch gevolg.

Wie dat dan zijn, die ietwat eigenwijze ADVIM-collega’s? We stellen ons graag aan je voor.

Stijn Appels, junior projectleider

“Ik hou ervan om vastgoedprocessen op een vernieuwende manier te bekijken. Complexe vraagstukken? Daar zet ik graag mijn tanden in. Daarnaast haal ik energie uit het optimaliseren van processen en het bedenken van creatieve oplossingen met toegevoegde waarde voor de opdrachtgever.”

Anneke Brouwers, junior projectleider

“Draagvlak creëren is waar ik mijn energie uit haal. Op papier kan een plan fantastisch zijn, maar zonder handjes en een kritische blik blijven dingen vaak liggen of worden ze maar half uitgevoerd. Door middel van duurzame samenwerking die voor elke partij past, bereik je in mijn ogen het meest. Een optimale driehoeksverhouding tussen vastgoed, organisatiekunde en psychologie is waar we het verschil mee maken.”

Patrick van den Bergh, mede-eigenaar

“De prikkel die ik iedere dag in mijn werk vind? Het streven naar een zodanige mix van oplossingen, die uiteindelijk leidt tot een optimum in gebouw, eigenaar en gebruiker. Het verbinden van mensen, partijen en processen is daarin erg belangrijk. Samen delen we inspiratie en boeken we, in zorgvuldig gevormde teams, resultaten die een verschil maken.”

Wilko van Kuijk, mede-eigenaar

“Ik geniet ervan om complexe vraagstukken op een eigentijdse manier om te zetten naar begrijpelijke adviezen en processen, zodat strategie op operationeel niveau tot leven komt. Doordat we al jarenlang acteren op het brede vastgoedspeelveld, kunnen we dat als geen ander. Altijd met focus op het resultaat van onze opdrachtgevers.”

Word jij graag onze nieuwe stagiair? Neem meteen contact met ons op.

Waarom kiezen voor ADVIM?

We gaan voor een duurzame relatie. In onze aanpak zijn we concreet en doortastend. Maar we zijn niet voor niets vastgoedverbinders: we investeren ook graag in relatiebeheer. Bijvoorbeeld tussen jou en je opdrachtnemers/ketenpartners. Doen zij wat ze beloven? Is hetgeen ze leveren ook datgene dat je nodig hebt? En hoe kunnen ze hun dienstverlening verbeteren?

Andersom geldt hetzelfde, want in onze visie is een goede samenwerking altijd tweerichtingsverkeer. Dus: hoe kun je als opdrachtgever zélf investeren in een duurzame relatie?

Nieuwsgierig geworden?

Vastgoed diensten

ADVIM adviseert, regisseert en realiseert in alle facetten van (maatschappelijk) vastgoed. Van vastgoedsturing tot verduurzamingsprojecten. Van opstellen beleid en processen tot implementatie. Van strategisch tot operationeel niveau. Van inkoop en ontwikkeling tot beheer.